Liam Siepel

ma 7 aug 2017

Gaat deze week zijn gevoelens proberen vast te leggen in beeld door middel van het tekenen van een persoon.

Bio

Liam Siepel, geboren op 15 april 2000, is een kunstenaar in de maak. Momenteel is hij bezig met zijn 5de en laatste jaar van de middelbare school (havo). Daarna is hij van plan een jaar te gaan reizen en vervolgens een kunstopleiding te gaan doen. Maar dat ligt in zijn ogen nog ver weg. Eerst maar de middelbare afmaken! En dat doet hij tekenend. In zijn vrije tijd tekent Liam in opdrachten en als hobby. Ook heeft hij twee exposities gehad. Één solo en één met anderen. Waar zijn motivatie en inspiratie vandaan komt is hem niet duidelijk. Het is er gewoon en dus blijft hij lekker door tekenen.

Torenkamerplan

De week in de torenkamer ga ik tekenen. Ik teken vaak met potlood of pen maar experimenteer ook erg veel. Ik probeer vele stijlen, materialen en onderwerpen. Maar altijd blijf ik me houden aan een formaat van A3 of kleiner. Mij lijkt het leuk om juist in het kleine torenkamertje mijn grootste werk tot nu te maken. De tekening wordt 100 bij 70 cm. Het idee is een mens te tekenen en hiermee een gevoel over te brengen. Ik stop er mijn gevoel in en dat wil ik laten zien.

Je kunt hier alvast wat van zijn werk bewonderen.

Liam Siepel, geboren op 15 april 2000, is een kunstenaar in wording. Momenteel is hij bezig met zijn 5de en laatste jaar van de middelbare school (havo). Daarna is hij van plan een jaar te gaan reizen en vervolgens een kunstopleiding te gaan doen. Maar dat ligt in zijn ogen nog ver weg. Eerst maar de middelbare afmaken! En dat doet hij tekenend…

Geplaatst door VondelCS op vrijdag 11 augustus 2017