Klaas Hendrik Slump

ma 14 aug 2017

Gaat deze week beginnen aan een nieuwe fotoserie die de band tussen hedendaagse moeders en hun volwassen zoon of dochter vastlegt.

Bio

Klaas Hendrik Slump is filmmaker fotograaf. Hij is werkzaam onder het label NIELSON & CLAUS. Werd aangenomen op de Academie voor BeeldendeKunst, maar startte al snel als creative & ontwerper. Hij ontwikkelde tv-formats voor onder andere RTL4 en de Nederlandse Publieke Omroep. Daarnaaststond hij aan de wieg van TV Academy, een platformvoor jong creatief talent. In zijn fotografie projecten zoekt hij de balans tussen en realisme en visuele schoonheid.

Torenkamerplan

Tijdens mijn week in De Torenkamer wil ik gaan werken aan een nieuwe fotoserie. Een serie die de band tussen hedendaagse moeders en hun volwassen zoon of dochter vastlegt. Hun persoonlijkheid ontdaan van externe verwachtingen, zonder rekwisieten of afleiding. Met deze portretten wil ik een dialoog aan gaan over de rol en betekenis van moeders in deze tijd. Van de buik, borst, de eenkennigheid, opvoeder naar vriendschap? Hoe gingen ze om met de kleurrijke jeugd van hun kind, de worsteling met de liefde en zoekend naar een eigen identiteit. In de Torenkamer wil ik een start maken met deze serie. Aan het einde van de week hoop ik 3 eerste portretten klaar te hebben