Vondel College: Alles over Instagram

ma 12 jun 2017

De tweede editie van Vondel College.

Vorige week was het uitverkochte Vondel College: Alles over Instagram in VondelCS! Verschillende succesvolle Instagrammers vertelden hun succesverhaal en gaven tips aan het publiek.

Na het succes van Vondel College: Alles over Youtube in maart volgde Vondel College: Alles over Instagram! Tijdens dit college kwam het publiek alles te weten over hoe je succesvol wordt op Instagram.

Binnen twee uur werd er verschillende presentaties gehouden. Zo vertelde social media redacteur Jonna ter Veer van NOSop3 over het prijswinnende project #InMolenbeek, keken de Sizoo Brothers terug naar hun groei en vertelde fotografe Yvet van der Naalt van o.a. NSBML over haar strategie en inspiratie. Organisator van InstaMeets (Ontmoetingen tussen Instagrammers om samen op pad te gaan om te fotograferen) Jann (@Senns_less) vertelde over het van ‘online’ naar ‘offline’ brengen van Instagram. Daarnaast zong Ferry de Ruiter, bekend van The Voice of Holland, de eerste liedjes van zijn nieuwe album en gaf het liefdesduo INTENSEMBLE hele handige tips voor een kick ass strategie.

Bekijk hier de aftermovie het college op 6 juni.

Alle foto’s van Vondel College: Alles over Instagram op 6 juni staan op onze Facebookpagina.