MediaBites Amsterdam

di 13 jun 2017

Mediabites Amsterdam op 18 en 19 mei

Het is alweer een maand geleden dat het 2daags-festival MediaBites Amsterdam in VondelCS plaats vond. Twee dagen barstte VondelCS uit haar voegen van talent, innovatie en technologie. De hoogste tijd om terug te blikken naar het geslaagde evenement.

Mediabites werd dit jaar gepresenteerd door Jamie Trenite, Nellie Brenner, Anna Gimbrere en Iris Enthoven. Zij ontvingen de sprekers, en dat waren er nog al wat. Zo sprak het brein achter de Kamergotchi-app Joost Lubach over het succes van de app, vertelde Nienke Plas over haar populaire HAHAlogs en het duo Lieve Bertha over hun Youtube-kanaal.  Naast de presentaties waren er ook verschillende activiteiten die bezoekers konden uitproberen. Zo vaarde je met een VR-bril op een kermisattractie door de grachten van Amsterdam en Venetië en kon je virtueel kleding ‘passen’ met Amber Jae Slooten.

Bekijk hier de aftermovie van Mediabites Amsterdam 2017!

Tijdens het festival gingen verschillende studenten vloggen over wat er allemaal gaande was. Bekijk een van de blogs hieronder, op een leukere manier kan je het evenement niet herbeleven! Je kunt de volgs bekijken via het Youtube kanaal van Mediabites.

Bekijk hieronder een gedeelte van de foto’s die tijdens MediaBites Amsterdam zijn gemaakt. Het hele album staat weergeven op de Facebookpagina van MediaBites Amsterdam.