Nieuwe culturele uitjes van je lijst afstrepen?

wo 3 jan 2018

Vondel College staat weer maandelijks op het programma en nog veel meer!

New year, new me! Van plan om in 2018 nieuwe culturele uitjes van je lijst af te strepen? Of totaaaal nieuwe dingen uitproberen, zoals een klassiek concert voor dummies bezoeken of bijgepraat worden over de nieuwste trends op het gebied van media?

Ook in 2018 hebben wij een samenwerking met CJP. Je kan met deze pas gratis naar Vondel Klassiek en de maandelijkse Vondel Colleges.

CJP is al meer dan 50 jaar een platform voor cultuurliefhebbers en hebben als missie cultuur toegankelijk maken voor iedereen onder de 30 jaar door uitjes aan te bieden met verschillende kortingen.

Vondel Klassiek

Vondel Klassiek is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar klassieke muziek, maar er misschien nog niet zo veel van af weet. Natuurlijk ben je in een driedelige pak welkom, maar als je liever in je versleten spijkerbroek langskomt ben je ook meer dan welkom. Verwacht dan ook een losse maar toch intieme setting. Tijdens Vondel Klassiek spelen een aantal van de beste orkestmusici ter wereld prachtige stukken. Daarnaast vertellen zij van tevoren waarom het stuk bijzonder is en wat je erin terug kunt horen. Kortom, een hele andere ervaring! Daarnaast blijft het niveau natuurlijk hoog, dus ook als je Chopin niet van Liszt kunt onderscheiden ben je bij VondelCS aan het juiste adres. Na afloop vindt een speciaalbierproeverij plaats, waarbij verschillende bieren geproefd kunnen worden. Een kaartje is normaal € 15,- in de voorverkoop of € 17,50 aan de deur, inclusief bierproeverij. Met de CJP mag je gratis naar binnen, ook inclusief de bierproeverij.

Vondel College

Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen en trends op het gebied van online media. Succesvolle influencers zullen tijdens Vondel College hun succesverhaal delen, tips geven en daarnaast kan jij ze alles vragen! Eerdere edities gingen onder andere over alles over Youtube, Instagram, Facebook marketing, auteursrecht voor online creators and go on! Een kaartje kost maar vijf euro. Ben je in bezit van een CJP, dan mag je gratis naar binnen. Reserveer van te voren altijd je kaartje.