Kunst is Lang

di 12 dec 2017

Bij Kunst is Lang wordt er een uur durend kunstzinnig gesprek gehouden.

Kunst is Lang (en het leven is kort) is een radio uitzending waarin mister Motley een uur in gesprek gaat met een hedendaagse kunstenaar over kunst en de context waarbinnen deze gemaakt wordt. Een uitgebreid gesprek over het werk, levensvisie en inspiratiebronnen. Mét diepgang, maar zonder ingewikkeld jargon.

De beeldende kunst is als een altijd doorstomende trein die zich een weg baant langs stromingen, niches, uitspattingen en extravaganza. Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst bescheiden. In het uur van Kunst is Lang zal Luuk Heezen de verdieping opzoeken met een hedendaagse kunstenaar. Een gesprek over het werk, over vreemde ideeën, over de vooroordelen binnen kunst, en over het (doodnormale) dagelijkse leven van de kunstenaar.

Over Kunst is Lang

Kunst is Lang is een programma van online kunsttijdschrift mister Motley en Luuk Heezen. Wekelijks gaat Luuk in gesprek met een beeldend kunstenaar. De deelnemende kunstenaars van dit seizoen zijn o.a: Barbara Visser, Vibeke Mascini, Maze de Boer, Marga Weimans, Maria Roosen, Robert Glas, Jan van der Ploeg, Risk Hazekamp, Riette Wanders en Navid Nuur. Dit seizoen is Kunst is Lang niet alleen te horen op de radio, maar ook te bekijken via de Kunst is Lang Youtube en Arttube.

Klik hier voor meer info.