INTENSEMBLE

di 28 mrt 2017

De eerste Instagram Expositie bij VondelCS!

Liefdeskoppel AR le Shershaby en Joanna Marlow ontmoetten elkaar in 2013, waarna hun gedeelde passie voor mode en verwoede creatieve driften hen bracht tot het oprichten van een artistieke uitlaatklep: INTENSEMBLE. INTENSEMBLE is de eerste Instagram Expositie die te zien is bij VondelCS.

Sinds een jaar is INTENSEMBLE – intense ensembles worn by an intense ensemble – hét platform voor fashion en lifestyle. In een tijd waar fashion blogs als paddestoelen uit de grond omhoog schieten, onderscheiden zij zich met hun creatieve fashion reportages met matching outfits en prozaïsche schrijfstijl. AR en Joanna benadrukken dat zij zich niet focussen op het betaald promoten van producten, zoals gebruikelijk voor bloggers, ze laten zich vooral motiveren door de uitdaging om met hun foto’s een steeds meer artistieke en fashion editorial leidraad te volgen. Om dit tot stand te brengen scouten ze de meest unieke locaties in binnen en buitenland en werken ze samen met bekende fashion designers en fotografen van over de hele wereld.

Dit is allemaal ontstaan vanuit hun Instagram. Hierop begonnen ze met het posten van artistieke foto’s en ze hebben inmiddels al bijna 4000 volgers. Klik hier voor hun Instagram.

AR en Joanna zien fashion als een volwaardige kunstvorm die gelijk staat aan bijvoorbeeld illustratieve kunst of muziek. Alle kunstvormen dienen als inspiratie voor elkaar. Iedere fashion reportage draagt aldus de titel van een nummer dat het gevoel en de stijl van de foto’s weerspiegelt. Zo ontdekken volgers van INTENSEMBLE naast de laatste trends ook nieuwe muziek. Voor deze expositie maakten zij een selectie uit reeds gepubliceerde en toekomstige fashion reportages. Bekijk hieronder alvast een aantal.