UITVERKOCHT – Workshop Montage

23 mei 2018

17:00 - 19:00MediaCafé

Leer binnen twee uur hoe je van losse fragmenten een gelikte video maakt!

Tijdens onze videomaand organiseren wij een serie video gerelateerde workshops. Op 23 mei is de vierde workshop uit deze serie: de workshop montage. Tijdens deze workshop leer je alles over het monteren/editen van je video. Na de workshop ken jij de basics van het editen, hoe je vette overgangen kan toevoegen tussen shots en een aantal toffe effecten!

De workshop wordt gegeven door videoproducer en editor Leander Ruivenkamp. Als eeuwige reiziger en levensgenieter heeft Leander een frisse blik op de wereld. Op 18 jarige leeftijd kocht hij een Go Pro en knipte en plakte zijn eerste video in elkaar. Nu – bijna tien jaar later – heeft hij video’s geproduceerd voor reclamebureaus, spoken word artiesten en reisde hij naar Nepal en Hongkong samen met een tassenmerk om meerdere collecties vast te leggen. Check die video hieronder!

Met een creatieve insteek in zijn montage werk probeert hij altijd nog net die extra twist te geven aan zijn producties. Tijdens deze workshop legt hij dus niet alleen de basisregels uit van het editen, maar vertelt hij ook hoe je een goede video in elkaar zet. En hoe je dus die extra twist geeft aan je producties!

Kaarten

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Studenten: € 10,-
Voorverkoop: € 15,-
Deurverkoop: € 20,-

Let op! 

Neem wel je eigen laptop mee met het programma Adobe Premiere Pro

Soldout