Wonder Wednesday

29 november 2017

13:00 - 21:00

Elke laatste woensdag van de maand vindt Wonder Wednesday plaats. Tijdens dit evenement wordt er een spreker uitgenodigd om op een bepaald domein zijn/haar toekomstvisie te delen en is er ruimte voor discussie.

Klimaatverandering

De gastspreker voor deze Wonder Wednesday is Anabella Meijer. Ze heeft haar leven omgegooid om bij te dragen aan de aanpak van de grote vraagstukken van deze tijd.

In haar geval klimaatverandering. Een onderwerp waar we niet graag over praten.

Op feestjes is het gegarandeerd stof voor ongemakkelijke stiltes….of heftige discussies.

En een stripboek over klimaatverandering waar je blij van wordt dan? Kan dat!? En wat kan jij ermee?

Anabella, de initiatiefneemster van het boek, wil hier graag over in gesprek met je. Zij is visual storyteller bij KANAI en houdt zich in haar vrije tijd bezig met klimaatverandering en psychologie.

Verwacht een interactieve, motiverende en bij vlagen hilarische avond waarin we praten over wat klimaatverandering met ons doet, waarom we te weinig in actie komen (spoiler: klimaatcommunicatie is óók een wetenschap) en hoe Anabella denkt hier wat aan te kunnen doen. Mét een stripboek. Klinkt dit belachelijk ambitieus? Dat is het zeker!

Er is een micro-expositie cartoons, je krijgt een kijkje in de eerste pagina’s van het boek en het is ook nog eens toegestaan om je te bemoeien met de inhoud. Wie weet wordt jouw idee binnenkort wel uitgevoerd!

Klinkt dit leuk? Meld je aan en tot 29 november! Vanaf 13:00 uur is er een host aanwezig, dus kom vooral eerder om samen nieuwe technologie te ontdekken en ervaringen te delen. Anabella Meijer spreekt rond 19.00 uur.

Bijwonen