Vondel College: Alles over Facebook communities

7 februari 2018

17:00 - 19:00

Word een Facebook community-expert in 120 minuten voor een habbekrats!

‘Een Facebook community? Zo’n uitgekauwd forum waar mensen online een beetje hun mening strooien naar elkaar?!’ Welnee joh. Communities zijn helemaal hot and happening. Tijdens Vondel College kom je er ALLES over te weten!

Zo leggen wij niet alleen haarfijn uit wat een Facebook community nou precies inhoudt. Maar praten wij je ook bij over handige Facebook communities om zelf lid van te zijn. En leggen experts natuurlijk uit waarom je er zelf een zou beginnen en hoe je dit succesvol doet.

Leer het allemaal in het Vondel College: alles over communities en word een echte community-expert!

Sprekers

Stan Schalij is vanaf het begin betrokken geweest bij de community van Young Creators. Hij gaat vertellen over de oorsprong, het doel en de visie. Maar vooral gaat Stan vertellen hoe je een Facebook groep succesvol kunt maken.

Alex Vijfvinkel is strateeg en beheerder van de community building bij de ANWB. Alex gaat o.a. tips geven over: Hoe bouw je een community, hoe laat je een community groeien, welke rolverdeling is er bij beheerders, adverteerders etc. en tips voor groepen waarvan je lid kunt worden.

Anita Abaisa begon in 2015 de Facebookgroep Black Ladies Talk. Het doel van het platform is dat donkere vrouwen ervaringen uitwisselen, mentale barrières overwinnen en elkaar verder helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In december 2016 had de groep al meer dan tienduizend leden en verscheidene subgroepen: gezondheid, kinderen en familie, reizen, geschiedenis en werk.

Op 8 februari is Stan uitgenodigd door Facebook in Londen op de Facebook communities summit. Daar worden de meest inspirerende communities van Europa uitgenodigd, en dus ook Young Creators. Kortom als iemand je meer over Facebook communities kan vertellen is hij het wel!

Kaarten:

Sleep alvast je kaartje binnen om verzekerd te zijn van een plaats.
Voorverkoop en aan de deur: € 5,-
CJP: gratis

Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur! Wil je op de hoogte blijven? Volg het evenement via Facebook.

 

Bijwonen