Vondel College: Facebook Marketing

4 oktober 2017

17:00 - 19:00

Na het college ben jij een echte expert op het gebied van Facebook Marketing!

Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur! De komende editie van Vondel College gaat over Facebook Marketing.

We gebruiken Facebook steeds meer om ons bedrijf, product, evenement of onszelf te promoten. Elke dag krijg je als gebruiken zo’n 1600 berichten aangeboden, waarvan Facebook er ongeveer 300 daadwerkelijk in je feed toont.

Slechts 2 procent van je volgers ziet uiteindelijk jouw bericht. En dat worden er steeds minder, terwijl het promoten van je bericht steeds duurder wordt.

Kortom heel erg belangrijk om alles te weten over Facebook Marketing!

Tijdens het college krijgen je antwoord op vragen zoals: Hoe zet ik Facebook Marketing succesvol in? Wat ziet Facebook als een goed bericht? heeft het zin om berichten te promoten? Wat is een goede doelgroepbepaling? Daarnaast krijg je heel veel tips over het maken van een opvallende en vooral effectieve Facebook advertentie. En welke marketing strategieën je kunt toepassen. Oftewel na het college ben jij een echte expert op het gebied van Facebook Marketing!

Zet jezelf aanwezig op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Sprekers

Alex Vijfvinkel is social media manager bij Fresh Bridge (Social Media agency). Hier richt hij zich op social strategie, advertising en content creatie voor Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram & Snapchat. Daarnaast blogt Alex Vijfvinkel op Marketingfacts.nl. Daarnaast duiken Joyce Hoedelmans en Kirsten de Vries – twee expert van AVROTROS – dieper in de materie aan de hand van hele duidelijke voorbeelden.

Kaarten:

Het wordt weer een mega interessant en leerzaam college! Vergeet niet om van te voren een kaartje te kopen. Een kaartje heb je al voor € 5,- incl. service kosten. Dit is incl. welkomstdrankje, voor het geld hoef je het dus echt niet te laten lijkt ons zo.

Voorverkoop: € 5,- incl. service kosten
Deurverkoop: € 5,- incl. service kosten
CJP: gratis

CJP’ers mogen gratis Vondel College bezoeken. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Een CJP kost € 17,50 per jaar en biedt vele voordelen op. Meer weten over CJP? Klik hier.

Bijwonen