Vondel College: Storytelling UITVERKOCHT

4 april 2018

17:00 - 19:00

Kom alles te weten over storytelling in slechts twee uurtjes!

Overal ter wereld worden er verhalen verteld. Als kind hebben we allemaal bij onze ouders gezeurd voor een leuk verhaaltje voor het slapen gaan. Verhalen vertellen doen we ons hele leven. Je ziet steeds meer bedrijven een verhaal vertellen, in plaats van alleen een product promoten. 

Storytelling is het vermaken van mensen en het overbrengen van een boodschap aan de hand van een verhaal.

Als je van chocolade houdt ken je het merk waarschijnlijk wel: Tony Chocolonely. Ze verkopen niet alleen de chocolade, maar vertellen ook het verhaal van de cacao-industrie. Ze willen de chocoladewereld 100% slaafvrij maken. Het is een verhaal dat mensen raakt en in beweging brengt. Ze richten zich op ‘waarom’ ze dit producten verkopen en niet op ‘wat’ ze verkopen. Ze doen dit bijvoorbeeld door het verhaal te vertellen op het etiket van de reep. Ook is de reep is niet in gelijke stukjes verdeelt, net zoals het loon van de cacao-boeren dat volgens Tony Chocolonely oneerlijk verdeelt is.  Dit versterkt het merkimago en is een goed voorbeeld van storytelling.

Storytelling is een krachtig middel om je merkimago te versterken, maar zomaar een verhaal vertellen heeft niet hetzelfde effect. Wil jij alles leren over storytelling? Kom dan naar het Vondel College: Storytelling op 4 april.

Kaarten:

Sleep alvast je kaartje binnen om verzekerd te zijn van een plaats.
Voorverkoop en aan de deur: € 5,-
CJP: gratis

Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur!

Nu alweer de tiende editie!

Check vorige edities als Alles over InstagramFacebook Marketing en Alles over podcasts.

Houd de VondelCS Facebookpagina in de gaten voor een aankondiging van het nieuwe onderwerp.