Vondel College: Maak videocontent als een pro!

7 maart 2018

17:00 - 19:00

Word een video content expert in slechts 120 minuten!

Dat video helemaal hot is hoeven wij je niet uit te leggen. Vloggers zoals Enzo Knol en Nienke Plas beïnvloeden vele levens en overal waar je kijkt zie je bewegend beeld. In 2019 zal zo’n 90% van al het dataverkeer bestaan uit video (Cisco). Kortom, online video is booming!

Als starter, bedrijf en online maker kun je niet meer om video heen. Het wordt steeds meer een uitdaging om binnen het mega aanbod dat er is zichtbaar te zijn.

Wil jij alles weten over videocontent? Bijvoorbeeld wat een goede video moet bevatten, wat de beste lengte is voor online video’s en waar je op moet letten tijdens het filmen? Kom dan naar het Vondel College: Maak videocontent als een pro! op 7 maart.

Na 120 minuten weet jij precies wat er nodig is om een videocontent te maken als een pro!

Line up:

Bas van Teylingen – YouTube (Jeukvogel) en een van de oprichters van Online Cookie Collective, creatief media bureau van online experts. Bas is YouTube-missionaris en online media expert. Hij kent het vak van video’s maken van tv en als YouTuber.

Jan Wich – Cameraman Jan legt op een heldere manier uit wat de basisregels zijn van het filmen en hoe je een goeie DIY video maakt. Welke apparatuur je moet gebruiken, welke kadrering, welke belichting en nog veel meer.

Esther Wijnackers – Inholland studente en bedenker/maker van online kunstprogramma Estherisch is de host van de avond.

Kaarten:

Sleep alvast je kaartje binnen om verzekerd te zijn van een plaats.
Voorverkoop en aan de deur: € 5,-
CJP: gratis

Tijdens Vondel College word je binnen twee uur bijgepraat over de belangrijkste online ontwikkelingen en trends op het gebied van Media en Cultuur!

Nu alweer de negende editie!

Check vorige edities als Alles over InstagramFacebook Marketing en Alles over podcasts.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor een aankondiging van het nieuwe onderwerp.

Bijwonen