Vers avond: De grote VERS Film Quiz!

4 december 2017

20:00 - 22:30

Test je filmkennis tijdens de VERS Film Quiz tijdens een fanatieke avond vol variërende filmvragen, hapjes en gezelligheid.

Het is december, sinterklaas staat weer op het punt te vertrekken en de koude wintermaanden staan weer voor de deur. Hoog tijd voor wat ouderwetse gezelligheid bij VERS!

Maandag 4 december organiseert VERS “De grote VERS Film Quiz”. Samen met hun vrolijke presentatie duo bestaande uit Ko Zandvliet en Jonas Smulders bieden wij een fanatieke avond vol variërende filmvragen, hapjes en gezelligheid.

Om de filmquiz te ondersteunen heeft VERS een live band die de muziekfragmenten zal verzorgen. Wie weet komt jouw favoriete tune wel voorbij!

Durf jij het op te nemen tegen andere film fanatiekelingen?

Voor de winnaar hebben we een leuke prijs, maar die blijft nog even geheim. Ook voor het verliezende team hebben wij een grappige troostprijs. Schroom dus niet om te komen!

Je kunt je opgeven in groepjes van maximaal 5. Heb je toevallig saaie vrienden en kan je geen groepje van 5 verzamelen, kom dan lekker in je eentje en sluit je aan bij andere mensen die nog een team zoeken!

Kaarten:

VERS leden: gratis
Ticket individueel: € 6,19
Ticket groep (max 5 leden): € 16,19

Bijwonen