Oliebollenparty van Lammert de Bruin

16 december 2017

19:00 - 23:00

De jaarlijkse oliebollenparty van Lammert de Bruin komt er weer aan!

Lammert de Bruin

Lammert de Bruin is als journalist en presentator te horen en te zien bij EenVandaag radio en televisie. Je kunt hem kennen van de rubrieken TrendingVandaag en Feit of Fictie. Ook treedt hij regelmatig op als royaltydeskundige bij Blauw Bloed. Voor Paul de Leeuw was hij commentator in het programma ‘Kun je het al zien’. Op NPORadio1 maakte hij het nachtprogramma ‘In Bed Met Lammert’. Onder andere Henny Huisman, Ebru Umar en Roos Schlikker kropen bij hem in bed voor een lang interview. Bovendien is Lammert erg actief op social media en met name Twitter.

Het feest is als grap ontstaan als reactie op een column in het Parool.

Oliebollenparty

De oliebollenparty is een borrel voor Twitteraars, die in 2014 voor het eerst werd gehouden. Het is een bijeenkomst waarbij mensen die elkaar normaal gesproken alleen online spreken, nu in het echt kunnen ontmoeten. Het feest is als grap ontstaan als reactie op een column in het Parool waarin Xandra van Gelder pleitte voor een verbod voor oliebollenkramen in Amsterdam. Zij vindt oliebollen ongezond en ziet liever gezonde hipstertentjes in de stad met glutenvrije vegahapjes. Lammert kan zich daarentegen geen straatbeeld zonder zijn geliefde oliebollen voorstellen. De rest is geschiedenis. Een jaarlijkse borrel met oliebollen.

En dit jaar beleeft die borrel een vierde editie. Wat kun je allemaal verwachten behalve één groot feest? Karaoke, een kerstthema en er zijn zelfs surprise acts, onder meer van een internationaal bekende Grammy Award Winning artiest die miljoenen platen verkocht.

Meer weten? Neem een kijkje op de website.

Let op: dit evenement is uitverkocht.