Mad Science 3

21 augustus 2017

Van 21 t/m 24 augustus.

Na het succes van vorig jaar wordt er weer een wetenschapsprogramma georganiseerd in VondelCS! Kinderen kunnen zo ook tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

Tijdens deze dagprogramma’s gaan kinderen van 7 tot 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Zo wordt VondelCS deze zomer weer een heus proefjespaleis!

Geen dag is hetzelfde bij het FREAKY programma van Mad Science. Speel een spion, met geheime codes en stiekeme snufjes. Los een misdrijf op als een rechercheur, door bewijsstukken te onderzoeken. Zie ze vliegen na een dag over luchtvaart, en leer over robots door kennis te maken met coderen.

Het worden weer waanzinnige weken, met veel experimenten en gezelligheid. Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. Elke dag staat er een ander thema centraal en valt er wat nieuws te beleven. Mad Science probeert op deze manier kinderen al op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor wetenschap en techniek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit evenement.

Wordt vervolgd!

Mad Science is er weer van 28 t/m 31 augustus!

Bijwonen