Film In Het Park

1 september 2017

21:00 - 23:00

Deze zomer presenteren CineCrowd en Vondelpark3 bij VondelCS: FILM IN HET PARK.

Twee gratis zomerse openluchtvertoningen bij VondelCS, midden in het Vondelpark van Amsterdam.

De films starten rond schemering om 21.00 uur. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, om de beste plek te bemachtigen. Van te voren kun je genieten van de zon en een maaltijd op het terras van Vondelpark 3. Tijdens FILM IN HET PARK is er namelijk een speciaal ‘Film in het park menu’. Kortom FILM IN HET PARK bevat alle ingrediënten voor een top avond!

Alle films die vertoond worden komen uit de catalogus van CineCrowd en zijn tot stand gekomen met behulp van crowdfunding. FILM IN HET PARK wordt mede mogelijk gemaakt door DROPSTUFF.nl en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

PROGRAMMA

31 augustus 2017
Op 31 augustus staat Dark Blood van George Sluizer op het programma. Door het overlijden van hoofdpersoon River Phoenix werd deze klassieker uit 1993 in 2012 pas afgemaakt door de regisseur. En door problemen m.b.t de rechten (Sluizer liet het negatief weghalen uit een kluis in Hollywood en redde de film) is de film pas eenmaal eerder in Nederland vertoond. Tot nu!

1 september 2017
De avond van vrijdag 1 september staat in het teken van animatie. We vertonen vier korte animatiepareltjes uit het CineCrowd archief; Under The Apple Tree (winnaar Gouden Kalf), ZEEZUCHT (o.a. winnaar Best Animated Short Toronto) en Bullet Time.

Attend on Facebook