Boekpresentatie Gershwin Bonevacia

10 december 2017

15:30 - 19:00

Gershwin Bonevacia debuteert met zijn dichtbundel 'Ik heb een fiets gekocht'.

Op zondag 10 december is de boekpresentatie van Gershwin Bonevacia bij VondelCS. Hij is een ambitieuze en gedreven artiest met veel talent. Gershwin is niet alleen dichter maar ook spreker en schrijver.

Gershwin Bonevacia

In 2013 won hij zijn eerste literatuurprijs ‘’Lettertype’’. Daar begon zijn carrière. Na een aantal literatuurprijzen te hebben gewonnen, is hij uitgegroeid tot een echte woordkunstenaar.

Gershwin wil graag jongeren bewustmaken van de kracht van woorden. Dit doet hij onder andere met zijn eerste dichtbundel genaamd ‘Ik heb een fiets gekocht’.

Ik wil dichter zijn, dichter bij mezelf, maar ook dichter bij jou

‘Ik heb een fiets gekocht’

In zijn debuutbundel ‘Ik heb een fiets gekocht’, neemt Gershwin Bonevacia een fietstocht als metafoor voor het leven. Op een filosofische, maar vooral ook poëtische wijze, geeft hij vorm aan verschillende onderwerpen. Met zijn gedichten is hij in staat om soms een lach en een traan op het gezicht van zijn publiek te toveren.

Het belooft een bijzondere boekpresentatie te worden, met gastoptredens van o.a. Akwasi, Melissa Janssen en niemand minder dan Izaline Calister. Ook is er een host aanwezig, die alles aan Gershwin gaat vragen over zijn debuut.

Boekpresentatie

Vanaf 15:30 uur is de inloop en om 16:00 uur gaat het programma van start. Na afloop, rond 18:00 uur, is er een gezellige borrel!

Wil jij alles te weten komen over het debuut van Gershwin? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: ikhebeenfietsgekocht@gmail.com. Wij zien je graag op 10 december!